Novohradská 3,
821 09 Bratislava
Tel: 02/210 28 300 (recepcia)
Tel: 02/210 28 301 (riaditeľka)
Tel: 02/210 28 324 (jedáleň)
Tel: 02/210 28 XXX (kabinety cez priame klapky)
E-mail: vedenie@gjh.sk
Zobraziť podrobnejšie kontakty
V utorok 19. decembra sme si spríjemnili predvianočný čas výbornou prednáškou na aktuálnu tému – pán Doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD. Z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU nám prišiel porozprávať o čokoláde a o tom, čo sme o nej ešte nevedeli. Pán docent je známy svojím zanietením a erudíciou, je autorom knihy Tajomná život molekúl a svojimi príspevkami na tému chémie v každodennom živote v časopise .týždeň.
Prednáška bola určená seminaristom, ktorí a pripravujú maturovať z chémie, 3A, kvintu a záujemcom
z ostatných tried. Pochmúrne ráno nám spríjemnilo aj horúce kakao :-)
A. Špačeková